FlagSpecialisten

Bestil tilbud beachflag

 
 
 
 
Beachflag banner
Beachflag dråbe
Beachflag H-banner
 
 
 
 
Flagspecialisten beachflag banner
Flagspecialisten beachflag dråbe
Flagspecialisten beachflag H-banner

Vore Beachflag er et superprodukt.

Har I allerede en stander eller holder til beachflaget, men vil skifte motivet ud? Så køber I det nemt hos os.

Beachflagene samles med klik-fastgørelsesanordninger, som holder i hård blæst. I vælger selv, hvilke fødder/fastgøringssæt I har brug for.

Selve flagstoffet til beachflagene er et tekstilprint, der holder til vand og vind. Gennemtrykket på beachflagene er ca. 98 %, så man ser reklamebudskabet fra begge sider. Der kan også vælges et fastgøringssæt til asfalt og beton som ekstraudstyr. Der findes forskellige fødder til beachflagene, som er en krydsfod med en roterende funktion. I vores sortiment finder du også et skruespyd til jord og sne samt et jordspyd, som oftest anvendes til græs og andre lidt blødere underlag.

Når man køber vores beachflag, får du den bedste kvalitet og slidstyrke, der findes. Hvis det virkelig blæser, kan man bruge ekstra vægte til beachflagene. Vi sælger vand- eller sandsække, som placeres oven på foden.

Beachflagene egner sig til formidling af budskaber eller som reklamesøjler i idrætsklubber og idrætsforeninger. Hurtig levering med gode farver, som gør jer tilfredse med trykkvaliteten. Vi bruger den nyeste trykteknik og flagdugen er ECO certificeret.